Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου το απόγευμα ο πρώην Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας και σήμερα Πρόεδρος της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Ενώσεως κ. Σεργκέυ Στεπάσιν, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Παραρτήματος Ελλάδος της Ενώσεως κ. Σίμο Παναγιωτίδη και τον Αντιπρόεδρο κ. Ποπόφ έφτασαν στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, όπου θα καταλύσουν τις επόμενες ημέρες, επισκεπτόμενοι την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας.

Τους υψηλούς επισκέπτες υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Το Σάββατο (14/10/2017) το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Άγιο Όρος στην Ιερά Μ. Μονή Βατοπεδίου, όπου έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο κ. Εφραίμ και στη συνέχεια στο Παλαιομονάστηρο και στην Ιερά Μονή Αγιου Παντελεήμονος.

Πηγή: inveria.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: