Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτριος Συλλούρης, συνοδεύομενος από την κ. Ιωάννα Συγρασίτη (Λειτουργό Διεθνών Σχέσεων της Βουλής) τον πρόξενο της Κύπρου στην Θεσσαλονίκη κ. Αντώνιο Μανδρίτη, τον πρόεδρο των Κυπρίων Λαρίσης κ. Αυγουστίνο Αυγουστή και τον εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Τρύφωνα Τσάτσαρο επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο.

Ο Ποιμενάρχης κ. Ιγνάτιος καλωσόρισε εγκαρδίως τον κ. Πρόεδρο στην πόλη του Αγίου Αχιλλίου και είχε μία εποικοδομητική συζήτηση μαζί του για όλα τα επίκαιρα θέματα που αφορούν την Κυπριακή Δημοκρατία. Ο κ. Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την εγκάρδια φιλοξενία και προτού αναχωρήσει από την Ιερά Μητρόπολη απηύθυνε ένα μήνυμα σε όλους τους Λαρισαίους μέσω της συχνότητος του Ραδιοφωνικού μας σταθμού.

Πηγή: postlarissa.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: