Στην Ανατολική Τάφρο παρευρέθηκε την Κυριακή 21 Αυγούστου η Α. Θ. Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας & Αποκορώνου Δαμασκηνό και τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο, Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, όπου παρακολούθησε την συναυλία που έδωσε ο Κρητικός καλλιτέχνης κ. Ηλίας Χορευτάκης, τα έσοδα από την πώληση του cd προσφέρθηκαν στο Χαμόγελο του παιδιού.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας, που παρουσίασε η δημοσιογράφος-φιλόλογος κ. Βασιλεία Κόλλια, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας χαιρέτησε το Χανιώτικο λαό, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας για την θερμή υποδοχή και την φροντίδα που δείχνει προς το ποίμνιο του.

Τέλος τίμησε με τον χρυσό λέοντα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας τον συγγενή του κ. Ηλία Χορευτάκη για την όμορφη και καλοσυνάτη καρδιά του καθώς και για την συναυλία που ήταν αφιερωμένη στη μητέρα του καλλιτέχνη που έφυγε από την ζωή πριν λίγο καιρό.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info