Με τη συμπλήρωση 25 χρόνων στην κορυφή της Ορθοδοξίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης φιλοξενεί στην κρυπτή στοά της Ρωμαϊκής Αγοράς την έκθεση φωτογραφιών του δημοσιογράφου – φωτογράφου Νικόλαου Μαγγίνα, με θέμα: «Ο Πατριάρχης της Αγάπης, της Ειρήνης και του Διαλόγου» την οποία θα εγκαινιάσει η Α.Θ. Παναγιότης, ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 17.30.

Η έκθεση οργανώνεται υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Βλατάδων, με τη συνδρομή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Ελληνοαμερικανικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Οργάνωσης (AHEPA).

Τόπος: Ρωμαϊκή Αγορά, Θεσσαλονίκη (Πλατεία Αρχαίας Αγοράς, τηλ.: 2310 221266)

Εγκαίνια: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 17:30

Διάρκεια έκθεσης: 26 Σεπτεμβρίου – 30 Οκτωβρίου 2017

Ωράριο Λειτουργίας: 8:00-15:00

Πηγή: typosthes.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info