Εκ του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως γίνεται γνωστό ότι την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 ένεκα της λαοσυνάξεως στο κέντρο των Αθηνών για την διατράνωση της αλήθειας οτι: “Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική” ο ναός θα παραμείνει από τις 11:30 προ μεσημβρίας κλειστός, έως και το πρωί της επομένης.

Gepostet von Σεραφείμ Δημητρίου am Sonntag, 4. Februar 2018

Εκ τούτου ματαιώνονται για την ημέρα αυτή:

– οι 8 κατηχητικές συνάξεις

– η απογευματινη ομιλία πνευματικού προβληματισμού, στην οποία θα μιλούσε στις 17:00 ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης πρωτοσύγκελος Μητροπολίτου Φωκίδος καθώς και

– η Σύναξη Νέων η οποία ήταν καθορισμένη για τις 19:00 το απόγευμα.

Επιπλέον δεν θα τελεστεί ο προγραμματισμένος για τις 18:30  Εσπερινός.

Όλοι πρέπει να δώσουμε το αγωνιστικό παρόν για τη Μακεδονία μας.

Όσοι αδυνατούν να κατέβουν στο Σύνταγμα από τα παρακάτω link μπορούν να παρακολουθήσουν το Συλλαλητήριο σε υψηλή ποιότητα high definition: 

Από το Υουtube απευθείας​​:

https://m.youtube.com/watch?v= vc_VUi5232I

​Από το κανάλι του 4Ε​ στο YouTube​:

https://m.youtube.com/user/GRE EKTV4E

​Από το site του 4Ε​:

www.tv4e.gr

​Από τη σελίδα Facebook του 4Ε:​

https://m.facebook.com/tv4egr /?tsid=0.9650833578340412&sour ce=result

Εκ του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου, του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: