Το περασμένο Σάββατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος έλαβε ενεργό ρόλο στην Διημερίδα που διοργάνωσε το περιφερειακό τμήμα Αγίου Νικολάου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τ.Ε.Ι. Αγίου Νικολάου στα Έξω Λακώνια.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος νέων Ερυθροσταυριτών από όλη την Κρήτη και ανθρώπων κάθε ηλικίας από την τοπική κοινωνία που είχαν την ευκαιρία μέσα από ομιλίες, διάλογο και εκπαιδευτικές διαδικασίες να διευρύνουν ορίζοντες και γνώσεις γύρω από σημαντικά και καίρια κοινωνικά ζητήματα, να αναπτύξουν και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους νέους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Πελαγία Πετράκη και την Αντιδήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δέσπω Καρνιαδάκη, εκλήθη δε να απαντήσει σε ερωτήσεις και προβληματισμούς των παιδιών για τον ρατσισμό, την οικολογική κρίση και την παιδεία.

Πηγή: Anatolh.com

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: