Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής επί του θρησκευτικού Τουρισμού της Εκκλησίας Κρήτης, συνοδευόμενος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσ. Αρχιμ. Τίτου Ταμπακάκη, Γραμματέως της Συνοδικής Επιτροπής, μετέβη στην Αθήνα για να μετάσχει, κατόπιν προσκλήσεως του Υπουργείου Τουρισμού σε κοινή συνεδρίαση των Κοινών Συντονιστικών Επιτροπών οι οποίες έχουν συσταθεί με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας, σύμφωνα με τα Πρωτόκολλα Συνεργασίας που έχουν υπογραφεί μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Εκκλησίας της Κρήτης και των Ιερών Μητροπόλεων της Δωδεκανήσου.

Στη συνεδρίαση μετείχαν ο κ. Γεώργιος Τζιάλας, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, η κ. Αγγελική Χονδροματίδου, ειδική Σύμβουλος της Υπουργού καθώς και οι εκπρόσωποι επί του Θρησκευτικού-Προσκυνηματικού Τουρισμού των Εκκλησιών Ελλάδος, Κρήτης και Δωδεκανήσου.

Η συζήτηση αφορούσε στην ενημέρωση για την καθιέρωση του 2018 ως Έτους Τουρισμού σε Ελλάδα και Ρωσία και τον σχεδιασμό κοινών δράσεων Θρησκευτικού-Προσκυνηματικού Τουρισμού, τον σχεδιασμό δράσεων εξωστρέφειας του τουρισμού αυτού σε Αμερική και Ευρώπη, καθώς και την παρουσίαση κατευθύνσεων και κειμένων επικοινωνιακού προωθητικού υλικού για τον Θρησκευτικό-Προσκυνηματικό Τουρισμό στην Ελλάδα.

Από anatolh.com

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: