Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 | 15:32

Ο Μητροπολίτης Πέτρας Γεράσιμος σε σύσκεψη για τον Θρησκευτικό Τουρισμό

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής επί του θρησκευτικού Τουρισμού της Εκκλησίας Κρήτης, συνοδευόμενος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσ. Αρχιμ. Τίτου Ταμπακάκη, Γραμματέως της Συνοδικής Επιτροπής, μετέβη στην Αθήνα για να μετάσχει, κατόπιν προσκλήσεως του Υπουργείου Τουρισμού σε κοινή συνεδρίαση των Κοινών Συντονιστικών Επιτροπών οι οποίες έχουν συσταθεί με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας, σύμφωνα με τα Πρωτόκολλα Συνεργασίας που έχουν υπογραφεί μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Εκκλησίας της Κρήτης και των Ιερών Μητροπόλεων της Δωδεκανήσου.

Στη συνεδρίαση μετείχαν ο κ. Γεώργιος Τζιάλας, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, η κ. Αγγελική Χονδροματίδου, ειδική Σύμβουλος της Υπουργού καθώς και οι εκπρόσωποι επί του Θρησκευτικού-Προσκυνηματικού Τουρισμού των Εκκλησιών Ελλάδος, Κρήτης και Δωδεκανήσου.

Η συζήτηση αφορούσε στην ενημέρωση για την καθιέρωση του 2018 ως Έτους Τουρισμού σε Ελλάδα και Ρωσία και τον σχεδιασμό κοινών δράσεων Θρησκευτικού-Προσκυνηματικού Τουρισμού, τον σχεδιασμό δράσεων εξωστρέφειας του τουρισμού αυτού σε Αμερική και Ευρώπη, καθώς και την παρουσίαση κατευθύνσεων και κειμένων επικοινωνιακού προωθητικού υλικού για τον Θρησκευτικό-Προσκυνηματικό Τουρισμό στην Ελλάδα.

Από anatolh.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ