Δε, 22/07/24 | 21:22

Ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας τέλεσε Παράκληση για τους μαθητές

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ιερά Παράκληση εις την Υπεραγία Θεοτόκο τη «Βηματάρισσα» με σκοπό την πνευματική ενίσχυση και ευλογία των μαθητών που μετέχουν στις προαγωγικές και πανελλήνιες εξετάσεις τέλεσε την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγ. Παρασκευής στη Νέα Ιωνία.

Στην Ακολουθία παρέστησαν δάσκαλοι, καθηγητές, γονείς, αλλά και μεγάλος αριθμός μαθητών, λαμβάνοντας παράλληλα κουράγιο και δύναμη από τις θερμές και εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου για φώτιση και επιτυχία.

Στο λόγο του ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι στη ζωή σημασία έχει πάντοτε η προσπάθεια και ο αγώνας γιατί μέσα από αυτά αναδεικνύονται οι δυνατότητες του κάθε ανθρώπου χωρίς εντέλει ο άνθρωπος να κρίνεται μόνο από το αποτέλεσμα, αφού το ταξίδι της γνώσης και η προσπάθεια κατάκτησής της αποτελεί κέρδος και επιτυχία.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος διένειμε στους μαθητές ως ευλογία εικονίδια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και ένα στυλό για τις εξετάσεις τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ