Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μουάνζα κ. Ιερώνυμος από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, διερχόμενος από την Λάρισα, επισκέφθηκε στο Επισκοπείο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο.

Ο Ποιμενάρχης καλωσόρισε στην πόλη του Αγίου Αχιλλίου τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Ιεραποστολικού συλλόγου κ. Σωτήριο Μουντζούρη και συνέζητησε μαζί του για το ιεραποστολικό έργο το οποίο επιτελεί στην Αφρική.

Ο κ. Ιγνάτιος επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις που πραγματοποιούνται στην μαύρη Ήπειρο και για ακόμη μία φορά στάθηκε εμπράκτως συμπαραστάτης και αρωγός στην προσπάθεια του κ. Ιερωνύμου ούτως ώστε να μεταφερθεί το μήνυμα της Ορθοδοξίας και στην Μητρόπολη της διακονίας του.

Πηγή: Onlarissa.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: