(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Β. Έβρου «Ο Διγενής»)

Tην πρόθεση του Συλλόγου Ποντίων Β. Έβρου «Ο Διγενής» να φιλοξενήσει το προσεχές διάστημα στην πόλη της Ορεστιάδας τα ιερά λείψανα του Αγίου Γεωργίου του Καρσλίδη μετέφερε ο πρόεδρος του Κωνσταντίνος Καλτσίδης στον μητροπολίτη Δράμας Παύλο. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τις ημέρες των εορτών, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο μητροπολίτης ενημερώθηκε και για θέματα που απασχολούν τον ποντιακό ελληνισμό.

Η ανέγερση μνημείου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αλλά και οι ενέργειες του Συλλόγου προκειμένου να κατασκευαστεί ιδιόκτητο κτήριο που θα στεγάσει τις δράσεις του απασχόλησαν τη συζήτηση μεταξύ προέδρου και μητροπολίτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, ο μητροπολίτης Δράμας δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στους Πόντιους Έβρου στηρίζοντάς τους όπως μπορεί και με όσες δυνάμεις διαθέτει.

Πηγή: Pontos-News

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: