Σε κλίμα Αναστάσιμης χαράς και με την δέουσα μεγαλοπρέπεια, τελέστηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, εις τον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Παύλου, ο Εσπερινός της Αγάπης.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης και οι Ιερείς της Μητροπόλεως που έλαβαν μέρος στον Εσπερινό της Αγάπης αφού ενεδύθησαν τα άμφιά τους, εν πομπή κατευθύνθηκαν προς τον Καθεδρικό Ναό, προηγουμένων του Λαβάρου και της Εικόνος της Αναστάσεως.

Το κατά Ιωάννην Ιερόν Ευαγγέλιον του Εσπερινού, διαβάσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, καθώς επίσης και από τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως μας, σε 9 γλώσσες.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Παύλος, διένειμε σε όλους τα πατροπαράδοτα κόκκινα αυγά, μεταφέροντας προς όλους τις Πασχάλιες Εόρτιες ευχές του.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδος. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: