Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα τελέστηκε ο Εσπερινός του Αγίου Θεοκλήτου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Στον Μητροπολιτικό Ναό βρέθηκαν για να ευχηθούν έτη πολλά και ευλογημένα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο ο Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, ο οποίος λόγω της κακοκαιρίας και μιας βλάβης του αυτοκινήτου που τον μετέφερε κατάφερε να έρθει τη στιγμή του θείου κηρύγματος από τον κ. Αθηναγόρα.

Στον Μητροπολιτικό Ναό βρέθηκαν και απόψε πολλοί πιστοί και ιερείς, για να ευχηθούν στον Επίσκοπό μας έτη πολλά και ευλογημένα.

Πηγή: tameteora.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: