Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 | 13:07

Ο εκδότης του περιοδικού Art & Art Magazine στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Μία διαφορετική – ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ο Πρωτοψάλτης και Εκδότης του περιοδικού Τέχνης και Πολιτισμού Art & Art Magazine Νίκος Αμοργιανός
, με τον στενό του συνεργάτη και Διευθυντή του περιοδικού Γιώργο Τσούκαλη, γνωστό Ιδιωτικό Ερευνητή και Σύμβουλο Πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco Πειραιώς και Νήσων, συνοδευόμενοι από τον δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας “Παρασκήνιο” Νίκο Ελευθερόγλου.

Ο κ.Παυλόπουλος εξήρε την πολιτιστική και εκδοτική προσπάθεια και προσφορά του Νίκου Αμοργιανού αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Παράλληλα ο πρόεδρος, δέχτηκε ως δώρο το τελευταίο τεύχος του Art & Art Magazine και έναν τιμητικό έπαινο για την πολυετή συμβολή του στη χώρα.

Ο δε Γιώργος Τσούκαλης, προσέφερε ένα ξεχωριστό δώρο του σπουδαίου Έλληνα γλύπτη Γιάννη Μπάρδη και ένα μετάλλιο συμβολικού χαρακτήρα της Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Οι τέσσερις άνδρες, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την επικαιρότητα – θέματα εθνικά, κοινωνικά και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, ο κ. Παυλόπουλος δώρησε από ένα αναμνηστικό μετάλλιο με το εθνόσημο της προεδρίας, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης στους εκλεκτούς καλεσμένους του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ