τρόφιμα στους υπεύθυνους των Ενοριών της Τρίπολης, αλλά και στους ενδεείς αποδέκτες των Ενοριών της Τρίπολης, του Λεωνιδίου και των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της Μητρόπολης, μοιράστηκαν την Τετάρτη εν όψη της εορτής του Πάσχα.

Με πρωτοστάτη τόσο στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας “Το καλάθι του πτωχού αδελφού”, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, την παρουσία του Ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο και τον Πρωτοσυγκέλλο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Συμεών, καθώς και του Διευθυντή της Μ.Κ.Ο. “Αποστολή” κ. Κωνσταντίνο Δήμιτσα, τελέσθηκε η προσφορά των δεμάτων.

Τα δέματα περιείχαν τρόφιμα, γλυκίσματα, κρέας, όσπρια και ζυμαρικά. Μία κίνηση αγάπης για τις άπορες οικογένειες των Ενοριών και Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Δείτε τις δηλώσεις του Μακαριώτατου Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο αλλά και του Διευθυντή της Μ.Κ.Ο. “Αποστολή” κ. Κωνσταντίνο Δήμιτσα σε λίγο…

Αγγελική Σπυροπούλου / arcadia938.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: