Το ηλικιωμένο ζευγάρι που ζει εδώ και πάνω από ένα μήνα στο προαύλιο ναού στον Κεραμεικό, ύστερα από έξωση που του έγινε, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

Δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του προς τον πονεμένο συνάνθρωπο, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών βρέθηκε κοντά στο ηλικιωμένο ζευγάρι, τον 84χρονο Φίλιππο και την 82χρονη σύζυγό του Ελένη. Οι δύο ηλικιωμένοι έμειναν έκπληκτοι από την απρόσμενη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος θέλησε να μάθει από κοντά την ιστορία τους.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν μπορούσε να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού όπου διέμενε, με αποτέλεσμα να τους γίνει έξωση λόγω χρεών. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών τους προέτρεψε να ψάξουν να βρουν γρήγορα σπίτι και θα αναλάβει ο ίδιος προσωπικά τη χρηματοδότηση του ενοικίου, των λογαριασμών του καθώς και των εξόδων του νοικοκυριού.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Η Σοφία Καρεκλά έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ. Εργάζεται σε τηλεοπτικά κι έντυπα Μέσα, από το 2006.

Ετικέτες: