Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο επισκέφθηκε τήν Κυ­ριακή 13 Μαΐου το απόγευμα στο Μητροπολιτικό Μέγαρο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ύστερα από ευγενικό αί­τημά του. Ο Σεβασμιώτατος τον εδέχθη με τις τιμές, που αρμόζουν στο αξίω­μά του και είχε μαζί του μια χρήσιμη και εποικοδομητική συνομιλία επί όλων των θεμάτων που απασχολούν την σημερινή κοινωνία. Τον ενη­μέ­ρωσε για το φιλανθρωπικό και γενικά το πνευματικό έργο της Ιεράς Μη­τροπόλεως, δια το οποίο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συνεχάρη τον Σε­βασμιώτατο για την προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως στο δο­κι­μα­ζό­με­νο άνθρωπο.

Ο Σεβασμιώτατος στις πολλές ευχαριστίες του κ. Μιχαλολιάκου για τήν αποδοχή του αιτήματός του να τον επισκεφθεί υπογράμμισε, ότι ο εκπρό­σωπος της Εκκλησίας δέχεται αδιακρίτως κάθε πολιτικό αρχηγό νο­μί­μου κόμματος και θεωρεί ότι καθήκον της Εκκλησίας είναι η προς πάντας αγάπη και τιμή. Τέλος, του προσέφερε το αγαλματίδιο του Αθα­να­­σίου Διάκου ευχηθείς να έχει την δύναμη να αγωνίζεται υπέρ πίστεως και πατρίδος.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info