Νικητής κατάφερε να βγει από την μάχη με τον κορονοϊό ο π. Χρήστος Παππάς, ιερέας στην Αμερική ο οποίος νοσηλεύτηκε με συμπτώματα covid-19 σε κλινική του Νιου Τζέρσεϊ.

Όπως δηλώνει στο newsit.gr παρουσίασε υψηλό πυρετό και έντονο βήχα, συμπτώματα που τον οδήγησαν στην εντατική του νοσοκομείου.

«Αρχικά είχα πυρετό και βήχα. Ειδοποίησα αμέσως τον γιατρό μου τον ενημέρωσα και μου έδωσε τις πρώτες οδηγίες. Όταν δεν αισθάνθηκα καλά πήγα στο νοσοκομείο. Πιο πολύ ήταν η δύσπνοια που με οδήγησε εκεί. Πυρετό έφτασα μέχρι 39, αλλά η δύσπνοια ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα. Έτσι στο νοσοκομείο με διασωλήνωσαν στην εντατική, όπου παρέμεινα εκεί για δέκα μέρες σε καταστολή. Μετά σταδιακά άρχισαν να με ξυπνούν μέχρι που συνήλθα, αλλά παρέμεινα για άλλες δέκα μέρες στο δωμάτιο του νοσοκομείο, ενώ βγήκα την Κυριακή του Πάσχα το απόγευμα. Από τότε αναρρώνω στο σπίτι, όπου έχω εντολή να παραμείνω για άλλες δυο εβδομάδες»

Ο πρωτοπρεσβύτερος που είναι εφημέριος στο ναό της Αναλήψεως του Κυρίου στην πόλη Fairview, αναφέρει ότι του χορήγησαν κάποια φάρμακα για ελονοσία και Ebola για την φλεγμονή στους πνεύμονες και τα όργανα, ενώ για την κρισιμότητα της κατάστασης του τον ενημέρωσε ένα γιατρός του νοσοκομείου Holy Name.

«Όταν συνήλθα ήρθε ένας φίλος γιατρός και εκείνος μου μίλησε για την δυσκολία της δικής μου περίπτωσης και πως είχα λίγες πιθανότητες για να ζήσω περίπου 20%, γι’ αυτό τώρα πιστεύω πως με την βοήθεια του Θεού τελικά κατάφερα και ξεπέρασα το πρόβλημα”.

Πηγή: newsit.gr

Ετικέτες: