Με την ευλογία και την καθοδήγηση του Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη , τα έργα αποκατάστασης της Κλινικής Φιλανθρωπική Ένωση «Noor Al-Ιχσάν» έχουν ολοκληρωθεί. Το Τμήμα Οικουμενικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αντιοχείας (GOPA-DERD), έχει εφαρμόσει όλα τα απαραίτητα έργα σε συνεργασία με το πρόγραμμα ACT.

Η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, και για το λόγο αυτό, ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Αρχιμανδρίτη Αλέξιος Τσεχαντέχ, συνοδευόμενος από τον πρωτοσύγκελο του Μητροπολίτη Χαλεπίου, Αρχιμανδρίτη Μωυσή Αλκάσι, επισκέφθηκαν την κλινική για να ελέγξουν έργων αποκατάστασης που έχουν εφαρμοστεί και να ελέγξουν την ποιότητα της πριν λάβει χώρα η επίσημη τελετή.

Το Τμήμα Οικουμενικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αντιοχείας (GOPA-DERD) έχει προηγουμένως ανταποκριθεί στις ιατρικές ανάγκες της κλινικής διευκολύνοντας με την παροχή ιατρικού εξοπλισμού στην κλινική και την εκτέλεση επιμέρους εργασιών αποκατάστασης, σε συνεργασία με άλλα προγράμματα.

Ετικέτες: