Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 | 0:59

Ξεκίνησε το σεμινάριο επιμόρφωσης κατηχητών της Αρχιεπισκοπης Αθηνών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Ξεκίνησε το Σεμινάριο Επιμόρφωσης Κατηχητών που συνδιοργανώνεται από το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης και το Ίδρυμα Νεότητος της Αρχιεπισκοπης Αθηνών.

Το Σεμινάριο έχει κεντρικό θέμα “Προσέγγιση στη θρησκειολογία” και οι εισηγήσεις θα παρουσιάζονται στην Αίθουσα του Ι.Π.Ε. στην Πλάκα κάθε δεύτερη Δεύτερα μέχρι την 1η Απριλίου.

Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου τελέστηκε ο αγιασμός από τον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής, Επίσκοπο Θεσπιών Συμεών ο όποιος στη συνέχεια μιλώντας στους 55 κατηχητές και κατηχήτριες, τόνισε την σπουδαιότητα του έργου των κατηχητών και την ανάγκη της επιμόρφωσης των.

Ακολούθησε εισήγηση από τον πρωτοπρεσβύτερο Αντώνιο Καλλιγέρη, Διευθυντή της Διεύθυνσης Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας, με θέμα “Εισαγωγή στη θρησκειολογία: οι έννοιες ιερό και θρησκεία”, όπου παρουσιάστηκε με τρόπο βιωματικό η έννοια των όρων ιερό, θρησκεία, πίστη, άγιο, αλήθεια.

Η επόμενη εισήγηση θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 26 Νοέμβριου από τον Δρ. Θεολογίας Δημήτριο Παναγιωτόπουλο με θέμα “Ιουδαϊσμός”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ