Στο «Κέντρο Μάθησης» του Τμήματος Θεολογίας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, που λειτουργεί στο Πνευματικό, Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Δήμου Μεταμορφώσης (οδός Χλόης καί Ὀδυσσέως) της Ιεράς Μητροπόλεως, από τη νέα Ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019 διδάσκεται το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό Πρόγραμμα Θεολογίας.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στα ως άνω Ακαδημαϊκά Προγράμματα Σπουδών καλούνται να υποβάλουν την Αίτηση Εισδοχής καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σε συνεννόηση με την Γραμματεία Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Προγραμμάτων, μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή.

Ως έναρξη των ανωτέρω Προγραμμάτων ορίζεται η 24η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Ομαδική Συμβουλευτική Συνάντηση (ΟΣΣ) για το τρέχον Ακαδημαϊκό Έτος.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info