Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων.

Όπως τονίζει στο μήνυμα του ο κ. Γαβριήλ “Η επιτυχία αυτή αποτελεί ασφαλώς προσωπική σας δικαίωση αφ’ ενός για την κοπιαστική προσπάθειά σας, αφ’ ετέρου για την δυναμική αφοσίωσή σας στην επίτευξη των στόχων σας. Δικαιώνει ωστόσο τους κόπους και την αγωνία των γονιών και των καθηγητών σας, οι οποίοι αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια, αφού σε εξαιρετικά αντίξοες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, υπερέβαλλαν εαυτόν και ανταποκρίθηκαν με τον πλέον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις τους”.

Επιπλέον αναφέρει ότι “Εσείς είστε η ελπίδα, εσείς η χαρά και η υπερηφάνεια αυτού του τόπου! Στα χέρια σας κρατάτε το μέλλον της Πατρίδος μας, η οποία σας έχει πραγματικά ανάγκη. Σε αυτόν τον φωτεινό ορίζοντα που ανοίγεται μπροστά σας, σας παρακαλώ θερμά: Ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε όσο πιο ψηλά μπορείτε! Διεκδικείστε τα όνειρά σας! Ακολουθήστε την καρδιά σας! Εμπιστευτείτε το Θεό! Ζήστε!!!”

Ετικέτες: