Νότες και όμορφες μελωδίες γέμισαν τον αύλειο χώρο της Ενορίας Αλικιανού το εσπέρας της Τετάρτης 17 Αυγούστου.

Την εκδήλωση που επιμελήθηκε με απόλυτη επιτυχία ακόμη μία φορά η χορωδία ” Άγιος Γεώργιος ο Διβόλης”, της ενορίας Τιμίου Σταυρού Αλικιανού, που δημιουργήθηκε υπό την καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Έ Αρχιερατικής Περιφέρειας και οικείου εφημερίου Πρωτ. Εμμανουήλ Χατζηδάκη και υπό το συντονισμό του χοράρχου Ελευθερίου Χατζηδάκη, παρακολούθησαν ιερείς της Μητροπόλεως μας και πλήθος κόσμου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οποίος συνεχάρει τον π. Εμμανουήλ και την εξαιρετική χορωδία που λάμπρυναν με όμορφες νότες την φεγγαρόλουστη βραδιά. Παράλληλα μετέφερε τις ευλογίες, τις ευχές και τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού.

Στην αντιφώνηση του ο π. Εμμανουήλ ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας για τις ευλογίες του, τον Πρωτοσύγκελλο μας για τα όμορφα λόγια και ενθαρρυντικά προς την χορωδία, καθώς και όλο τον κόσμο για την ένθερμη παρουσία του. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε και τίμησε την χορωδία τιμώντας τον χοράρχη και τους χορωδούς για τις εξαιρετικές αποδόσεις τραγουδιών.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info