Σοκ προκαλεί στη Λάρισα και ιδιαίτερα στους εκκλησιαστικούς κύκλους, η είδηση του αδόκητου χαμού ενός νεαρού Λαρισαίου ιερωμένου το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kosmoslarissa.gr, πρόκειται για τον 28χρονο αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου Θεοδόση Μπάταλη (πρώτος αριστερά στη φωτογραφία). Ο ιερωμένος βρέθηκε νεκρός σήμερα το απόγευμα μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, με τις πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Ο π. Θεοδόσιος (κατά κόσμον Βύρων) Μπάταλης τα τελευταία χρόνια εκτελούσε χρέη ιερέα στην ενορία του Αγίου Νικολάου Αμυγδαλέας, και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τους κατοίκους του χωριού για το έργο του.

Οι γονείς του έχουν άλλους δύο γιούς, εκ των οποίων ο ένας ζει στη Λάρισα και ο τρίτος είναι ιερέας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kosmoslarissa.gr, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη καθώς την Δευτέρα η σορός του θα μεταφερθεί στην Κοζάνη για νεκροψία – νεκροτομή.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: