Την Κυριακή 15 Μαΐου τ. έ. στις 6:30 μ.μ. τελέστηκε στο Ναό του Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης, όπως κάθε χρόνο, ειδική Παράκληση – Προσευχή για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται αυτές τις ημέρες στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Έκπληξη, απετέλεσε η πιο κάτω ανακοίνωση του Αιδεσιμ. Προέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού, π. Αθανασίου Γιουσμά, προς τους Λεσβίους υποψηφίους για τα Ανώτερα και Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας μας.

Είπε μεταξύ άλλων: «Σας αγαπώ και σας αγαπάμε, παιδιά μου, και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό. Απόδειξη οι τόσες Νεανικές Συνάξεις της Ενορίας μας, αλλά και το ότι απόψε γέμισε ο μεγαλοπρεπής Ναός μας με όλους και όλες εσάς! Είμαστε κοντά σας καρδιακά και αληθινά. Μια ακόμη απόδειξη της αγάπης μας, αποτελεί και η εξής απόφασή μας. Ο Ναός του Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης, ο Ναός μας, έχει στην Αθήνα, επί της οδού Αχαρνών, δίπλα σε στάση Μετρό, ένα τριάρι διαμέρισμα, επιπλωμένο. Το Εκκλησιαστικό μας Συμβούλιο, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ιακώβου, αντιλαμβανόμενο την οικονομική στενότητα της εποχής μας, έχει την πρόθεση να το παραχωρήσει με ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ, σε δύο συμπατριώτες μας φοιτητές, που σπουδάζουν ή θα σπουδάσουν στην πρωτεύουσα».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, μέχρι τέλους Ιουλίου, με τον Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου π. Αθανάσιο Γιουσμά, στο τηλέφωνο 6945 79 74 94.

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ναού

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: