Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 21:03

Νέες βολές Κυθήρων κατα Οικουμενικού αλλά και Ύδρας για το Ουκράνικο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Νέο ξέσπασμα του μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων Σεραφείμ κατά του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με αφορμή το ουκρανικό ζήτημα.

Ο μητροπολίτης της νησιωτικής επαρχίας στο πλαίσιο του εορτασμού της Παναγία της Μυρτιδιώτισσας, εγκάλεσε για άλλη μια φορά τον προκαθήμενο της Ορθοδοξίας κάνοντας έκκληση και σε όλους τους Πατριάρχες και Προκαθημένους για σεβασμό της κανονικής τάξης της Εκκλησίας.

ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΥΔΡΑΣ

Ο κ. Σεραφείμ όμως δεν σταμάτησε εκεί. Καταφέρθηκε και κατά του μητροπολίτη Ύδρας Εφραίμ για την οργισμένη ανακοίνωση που εξέδεσε η Μητρόπολη Ύδρας, στην περίπτωση των δύο κληρικών που πρόσφατα συλλειτούργησαν με τον Μητροπολίτη Κιέβου Ονούφριο.

Ο μητροπολίτης τόνισε ότι “είναι ανεπίτρεπτο να διώκονται άξιοι κληρικοί επειδή διατράνωσαν τον σεβασμό τους στους Ιερούς Κανόνες και την Κανονική Τάξη της Εκκλησίας, που στο ζήτημα της Ουκρανίας διασαλεύεται με πολλούς τρόπους και θα πρέπει να επικρατήσει η σύνεση και ο φωτισμός του Αγ. Πνεύματος «τόσο σε ποιμαίνοντες όσο και σε ποιμαινόμενους» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ