Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 | 21:50

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μυστική συνάντηση Ιερώνυμου – Τσίπρα την Τρίτη το βράδυ λίγες ώρες πριν τη συζήτηση στη βουλή για τα θρησκευτικά

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Μυστική συνάντηση είχαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του orthodoxia.info το βράδυ της Τρίτης σε ιδιαίτερα προχωρημένη ώρα, ο πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του orthodoxia.info ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο στο γραφείο του στην οδό Αγίας Φιλοθέης όπου ο κ. Ιερώνυμος του παρέδωσε την επιστολή που την Τετάρτη το πρωί έδωσε στη δημοσιότητα.

Ο πρωθυπουργός ήταν μόνος ενώ ο Αρχιεπίσκοπος είχε δίπλα του πολύ στενούς συνεργάτες του.

Είναι άγνωστο τι συζητήθηκε μεταξύ των δυο ανδρών αφού και οι δυο πλευρές τηρούν απόλυτη μυστικότητα για την συνάντηση αυτή, Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Ιερώνυμος που συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας λίγες ώρες μετά την μυστική συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, δεν έκανε καμία αναφορά, ούτε και ο πρωθυπουργός που χθες μίλησε από το βήμα της βουλής για τις σχέσεις Εκκλησίας – Κράτους.

18:20 Νεότερη ενημέρωση

Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ουδεμία συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ Αρχιεπισκόπου και πρωθυπουργού» δήλωσε πριν από λίγο στο orthodoxia.info ο διευθυντής Τύπου του Αρχιεπισκόπου Χάρης κονιδάρης. «Αμέσως μετά την παραλαβή της επιστολής του Αρχιεπισκόπου, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δυο ανδρών» συμπλήρωσε.

Αρκετή ώρα πριν, πηγές του Μεγάρου Μαξίμου είχαν επιβεβαιώσει την «επικοινωνία» στο newpost.gr χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζουν περισσότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε ο πρωθυπουργός στη Βουλή την Τετάρτη ούτε ο αρχιεπίσκοπος κατά την συνάντηση του με τον υπουργό Άμυνας την ίδια μέρα, η οποία υποτίθεται πως ήταν η πρώτη επίσημη επαφή Εκκλησίας – Κυβέρνησης, αναφέρθηκαν σε αυτήν την επικοινωνία.

Πλέον μένει να φανεί αν ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος σκοπεύει ο ίδιος να αποκαλύψει στα μέλη της Ι.Σ.Ι. το τι συζήτησε με τον πρωθυπουργό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ