Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 και ώρα 7:30μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, η μουσικοθεολογική εκδήλωση από τη Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Τη χορωδία διηύθυνε ο κ. Ηλίας Καπέλας, Καθηγητής της Σχολής. Το θεολογικό περιεχόμενο των πασχάλιων ύμνων ανέπτυξε ο Ιερολογιώτατος Διάκονος π. Κωνσταντίνος Γιολδάσης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος ευχαρίστησε τους χορωδούς και τους καθηγητές της Σχολής, καθώς και τον ομιλητή Διακ. Κωνσταντίνο για τον διπλό κόπο που κάναν, διότι την Τρίτη η χορωδία πραγματοποίησε εκδήλωση και στον Παλαμά.

Επίσης, τους Ιερείς και τον ευλογημένο λαό του Θεού, που παρευρέθηκαν στην όμορφη πασχάλια εκδήλωση. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φναριοφερσάλων. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: