Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 | 22:09

Μουσική εκδήλωση “Ελλήνων-Αϋλών Ωδαίς” του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | NEWSDESK Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην αίθουσα “Ιωάννης Καποδίστριας” του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, η εορταστική εκδήλωση του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Περιφερείας Αττικής “Ρωμανός ο Μελωδός και Ιωάννης ο Δαμασκηνός”, ε τίτλο “Ελλήνων-Αϋλών Ωδαίς”.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Πολυφωνική Χορωδία Άγιος Αλέξανδρος σε διεύθυνση του κ. Χαράλαμπου Στεργιόπουλου-Ρούμπα, η Μεγάλη Χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής “Ρωμανός ο Μελωδός & Ιωάννης ο Δαμασκηνός” σε διεύθυνση των Ηλία Ρεδιάδη-Τούμπα, Κων/νου Παπαχριστοδούλου και Γεώργιου Κουμπανάκη, ο τραγουδιστής Παναγιώτης Λάλεζας, η παραδοσιακή ορχήστρα του Ωδείου Φόρμιγξ σε διδασκαλία του κ. Φάνη Κουσιουνέλου, η Γερόντισσα Μαριάμ Σκορδά και τα χορευτικά συγκροτήματα της Σχολή Λαμπίρη, του Συνδέσμου Φίλων Χορού και Παράδοσης Τερψιθέας Γλυφάδας, του κρητικού συγκροτήματος Δικταίοι Καστρινοί και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μελισσίων.

Η εκδήλωση μετέδωσε ήχους και χρώματα ελληνικής εκκλησιαστικής και παραδοσιακής μουσικής, καθώς και τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν κληρικοί από Μητροπόλεις της Αττικής, πολιτευτές και πλήθος ιεροψαλτών.

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Λαρισσαίος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ