Με μεγαλοπρέπεια, εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καλλιθέας, η Β’ Κυριακή των Νηστειών, ημέρα του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.

Στη Θεία Λειτουργία χοροστάστησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σαλώνων κ. Αντώνιος, πλαισιούμενος από τον Αρχιμ. Ειρηναίο Νάκο, προιστάμενο του Ναού, Αρχιμ. Σισώη Σκάρκο και Πρωτ. Βασίλειο Χριστοδούλου καθώς και τον Διάκονο Κύριλλο.

Ο Θεοφιλέστατος στον Θείο Λόγο του αναφέρθηκε στη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά και στη παραβολή του Παραλύτου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε το Μνημόσυνο των κεκοιμημένων Πατέρων του Ναού Αρχιμ. Νήφωνος Βιντζηλαίου και Πρωτ. Σταύρου Βιολιδάκη καθώς και των δωρητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόντες ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας, κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο Γεν. Διευθυντής Ε.Κ.Υ.Ο. κ. Διονύσιος Σταθουλόπουλος και ευλαβείς ενοριτές.

Τέλος, ο κ. Αντώνιος ευχαρίστησε τους πατέρες του Ναού, αναφερόμενος στην πολλή αγάπη τους για την ενορία και τους ενορίτες.

Εκ του Ναού

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: