Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 | 22:34

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στον αύλειο χώρο του οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Με ξεχωριστές αναφορές και ευχαριστίες αποδόθηκαν στους χορηγούς και σε όλους όσους βοήθησαν για την έλευση και παραμονή του ιερού λειψάνου της Αγίας Ελένης, οι τιμητικές διακρίσεις από τον γενικό διευθυντή της Αποστολικής Διακονίας Επίσκοπο Φαναρίου κ. Αγαθάγγελο.

Ο Αρχηγός του ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, ο Μπόρις Μουζενίδης και ο Πρόεδρος των εργαζομένων της Ιεράς Συνόδου και της Αποστολικής Διακονίας Γιώργος Βασιλείου ήταν μερικοί από αυτούς που τίμησε ιδιαίτερα στην εκδήλωση ο Γενικός Διευθυντής.

“Σήμερα ολοκληρώνεται ένα μεγάλο γεγονός” τόνισε στον λόγο του ο Επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος μιλώντας συγκινημένος για την ολοκλήρωση του ενός μήνα παραμονής του ιερού λειψάνου της Αγίας Ελένης.

Στον λόγο του ανέφερε στους χορηγούς ότι μαζί ολοκληρώσαμε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα και το φέραμε εις πέρας μέχρι σήμερα αργά το βράδυ.

Ο Επίσκοπος Φαναρίου μίλησε για τον καθένα χωριστά και το ποσό σημαντική ήταν η άψογη συνεργασία όλων μας και ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδίας του για την έμπρακτη βοήθεια που προσέφεραν με χαρά για την Αγία Ελένη.

Ο κ. Αγαθάγγελος προσέφερε στον καθένα ξεχωριστά αναμνηστικές εικόνες των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, το μετάλλιο της Αποστολικής Διακονίας αλλά και τιμητικές πλακέτες ως ενθύμια για την ιστορική έλευση του ιερού Λειψάνου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ