Ελλάδα Πολιτική

Μητσοτάκης: «Η Εκκλησία χρησιμοποιήθηκε από τον Τσίπρα ενόψει εκλογών»

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Προεκλογικό πυροτέχνημα της κυβέρνησης χρησιμοποιώντας μάλιστα και την Εκκλησια, χαρακτήρισε ο Κυριακος Μητσοτάκης την συμφωνία μεταξύ Κυβέρνησης και Εκκλησίας.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με το προεδρείο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (ΙΣΚΕ), τόνισε ότι δεν θα αποδεχθεί την περιθωριοποίηση χιλάδων κληρικών για να προσληφθούν αντίστοιχοι φίλοι της Κυβέρνησης. «Η ΝΔ δεν πρόκειται να αποδεχθεί την εργαλειοποίηση των χιλιάδων κληρικών από τον κ. Τσίπρα και την αλλαγή του τρόπου μισθοδοσίας τους, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να προσλάβει 10.000 επιπλέον κομματικούς του φίλους».

Τόνισε επίσης ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε την Εκκλησία για να παίξει προεκλογικά παιχνίδια και επικοινωνιακά τεχνάσματα.

«Προφανώς αυτό είναι ένα ακόμη επικοινωνιακό κόλπο της κυβέρνησης και ειλικρινά θλίβομαι για το γεγονός ότι η ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδας τελικά χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Τσίπρα στα προεκλογικά του παιχνίδια» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης και ξεκαθάρισε ότι η εν λόγω συμφωνία δεν δεσμεύει την αξιωματική αντιπολίτευση.

Photo Credit: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Σχετικές Δημοσιεύσεις

«Προς τι όλη αυτή η σπουδή αποθρησκειοποίησης του Κράτους;»

Εκκλησία Κρήτης: Αμετατακίνητη στο θέμα της θρησκευτικής ουδετερότητας

Σπύρος Παπαγεωργίου

ΙΣΚΕ: «Θα διεκδικήσουμε αναδρομικά, δώρα και επιδόματα»

Σπύρος Παπαγεωργίου

Ιερώνυμος: «Τελευταία υπάρχει πολύ παραφιλολογία και συνομωσιολογία»

Αναδημοσίευση

ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ORTHODOXIA.INFO: Δεν υπάρχει στο τραπέζι συνταγματική εξασφάλιση της συμφωνίας για την μισθοδοσια

Ανδρέας Λουδάρος

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με εκπροσώπους του ΙΣΚΕ

Αναδημοσίευση