Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος με εθελοντική ομάδα από Ιερείς και λαϊκούς από την Τρίπολη και το Λεωνίδιο πραγματοποίησε την Πέμπτη 6 Ιουλίου συλλογή πατάτας στα κτήματα της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Σίντζας Κυνουρίας στην Πλάκα Λεωνιδίου.

Η κίνηση αυτή εκτός της πρακτικής, που είναι η προσφορά των προϊόντων στα ιδρύματα μας και στους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας, έχει και συμβολικό χαρακτήρα που μας τονίζει την εργασία και την ανταμοιβή της τόσο υλικά όσο και πνευματικά.

Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρέπει να επιστρέψουμε στη γη, την οποία εγκαταλείψαμε και πως αν αφήσουμε τα μεγάλα αστικά κέντρα και η ανεργία θα περιοριστεί και η επαρχία θα ζωντανέψει… Η γη μπορεί να μας ταΐσει!

Τέλος ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε στους κοπιάσαντας για την συγκομιδή, τράπεζα.

Πήγη: Arcadiaportal.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: