Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Αμερικανο- ελληνικής Επιμορφωτικής Προοδευτικής Εταιρίας (AHEPA) είχε σήμερα ο μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος σχετικα με την εξεύρεση τρόπων ενίσχυσης των πληγέντων από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας District 25 – AHEPA Hellas κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης, ο Αντικυβερνήτης κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης και ο Πρόεδρος του Chapter HJ – 37 ΙΛΙΟΥ κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος.

Ο μητροπολίτης κ. Κύριλλος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της AHEPA σχετικά με τις καταστροφές που προκλήθηκαν σε ιδρύματα της μητρόπολής του, για τις διαδικασίες αποκατάστασής τους καθώς και για τις ανάγκες των πληγέντων της περιοχής.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αναζήτηση τρόπων ώστε να βοηθηθούν όσοι επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές, με την αρωγή της AHEPA HELLAS, όπως είχε δεσμευθεί ο κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης κατά την προηγούμενη συνάντηση που είχε με τον μητροπολίτη Κηφισίας στις αρχές Αυγούστου.

Η Σοφία Καρεκλά έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ. Εργάζεται σε τηλεοπτικά κι έντυπα Μέσα, από το 2006.

Ετικέτες: