Ελλάδα

Με αγρυπνία γιόρτασε τα ονομαστήριά του ο Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών

Με την καθιερωμένη πλέον αγρυπνία γιόρτασε την ονομαστική του εορτή ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών.

Πλήθος ιερέων και πιστών τίμησαν με την παρουσία τους και γέμισαν με τις ευχές τους τον αγαπητό Επίσκοπο της Αθήνας στον ναό του Αγίου Φανουρίου στο Ίλιον.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μπορεί να μην ήταν στον Άγιο Φανούριο σωματικά, αλλά πνευματικά ήταν σίγουρα, όπως και το δώρο του ήταν στα άμφια του Επισκόπου, αφού στο πίσω μέρος του επιγονατίου βρισκόταν η υπογραφή του.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Ιεροκήρυκας του Μητροπολιτικού ναού Αθηνών, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Κουλουριώτης, μιλώντας, όπως πάντα, εύστοχα για την μνήμη του Αγίου Συμεών.

Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο Μητροπολίτης Βρεσθένης Θεόκλητος, ο Επίσκοπος Ανδρούσης Κωνστάντιος καθώς επίσης η Γερόντισσα Στυλιανή μαζί με μοναχές από την Μονή Παντοκράτορος (Ταω) Πεντέλης.

Στο τέλος ο εορτάζων Επίσκοπος Θεσπιών ευχαρίστησε κυριολεκτικά τους πάντες για την παρουσία τους, ενώ ευχήθηκε να είναι και τα δικά τους χρόνια πολλά και γεμάτα ευχές από τον Άγιο Συμεών!

ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑ... ΜΥΣΤΙΚΟ

Η επιλογή της άσκησης ανεξάρτητης και αδέσμευτης δημοσιογραφίας, δεν είναι ο εύκολος δρόμος. Για εμάς στο www.orthodoxia.info όμως, είναι η επιλογή μας. Αντιμετωπίζουμε τη δημοσιογραφία ως λειτούργημα και πορευόμαστε με αυτήν την Αρχή. Τα διαδικτυακά Μέσα, παρά το γεγονός πως δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τα βαριά τυπογραφικά έξοδα, έχουν άλλες ανάγκες, εξίσου απαιτητικές και κοστοβόρες αρκετές φορές. Η συντήρηση μιας ιστοσελίδας όπως το www.orthodoxia.info δεν είναι φθηνή υπόθεση. Όπως και η διατήρηση της ανεξαρτησίας του η οποία για εμάς είναι ανεκτίμητη.

Ο μόνος σύμμαχος στον οποίο μπορούμε να απευθυνθούμε ώστε να στηρίξει την λειτουργία του ειδησεογραφικού αυτού κόμβου δεν είναι άλλος παρά όλοι εκείνοι που μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους. Εσείς... οι αναγνώστες μας!

Αν λοιπόν κάθε μια και κάθε ένας από εμάς που μας διαβάζετε μας στηρίξετε ενισχύοντας οικονομικά την προσπάθεια, τότε κι εμείς θα μπορέσουμε να νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ (PAYPAL)

ή μέσω Τραπέζης: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ | GR5501101570000015700389115 Δικαιούχος : ΑΕΝΑΟΣ Οργανισμός Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθοδόξου Πολιτισμού

*Το www.orthodoxia.info είναι μια δράση του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού & Ορθοδόξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ» ο οποίος είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με έδρα την Αθήνα.

Related posts

Η επίσημη Δοξολογία για τον Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας

Σπύρος Παπαγεωργίου

Θεσπιών: «Να γίνουμε συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες στην ζωή του άλλου»

Συγκίνηση στον Άγιο Ελευθέριο Αχαρνών – Νέος προϊστάμενος ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου

Μαρκος Παπαγεωργίου

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Ο Μητροπολίτης Κορωνείας δεν έχει εγωισμό»

Σπύρος Παπαγεωργίου

Ο Αρχιεπισκοπος Ιερώνυμος στο Ηρώδειο

Γιώργος Δ. Φερδής

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Η Εκκλησία είναι πολιτισμός και δημιουργεί πολιτισμό»

Σπύρος Παπαγεωργίου