Μετά από την ανακοίνωση της προθέσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου κατά την τελετή της πανηγυρικής Δοξολογικής δεήσεως επί τη αγιοκατατάξει του αγίου Ιακώβου του Γέροντος του εν Ευβοία , η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου ε.ε. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, προκειμένου να ανοικοδομηθεί Ναός προς τιμήν του στην περιοχή Μαλεσίνας και Λιβανατών, επειδή ο άγιος Γέροντας συνεδέετο με τους κατοίκους της περιοχής, μέχρι στιγμής διατίθενται δώδεκα (12) άρτια οικόπεδα στις ως άνω περιοχές, προκειμένου να ανοικοδομηθεί ο Ιερός Ναός προς τιμήν του αγίου Ιακώβου.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους Εφημερίους της περιοχής για το ενδιαφέρον τους και έδωσε εντολή να διαβιβάσουν τις εγκάρδιες ευχές και ευλογίες του στους ευσεβείς δωρητάς καθώς και να τους ενημερώσουν ότι μόλις λάβει πλήρη γνώση ο Ποιμενάρχης μας της τοποθεσίας των οικοπέδων θα αποφασιστεί ο χώρος ανοικοδομήσεως του Ναού.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: