Με μια σπουδαία πρωτοβουλία που πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μοσχάτου ολοκληρώθηκαν για αυτή τη σεζόν οι πρωτοβουλίες της δράσης «Πρόσκληση στην Πρόληψη» στο πλαίσιο της οποίας ενορίτες από διάφορες εκκλησιαστικές κοινότητες της Αττικής είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σειρά σημαντικών προληπτικών εξετάσεων.

Την δράση συντόνισε και αυτή τη φορά η κα. Τιτή Ντολαπτσή η οποία σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ναού, επικοινώνησε με όλους τους πολίτες που προσήλθαν στο πνευματικό έντρο του ναού στο οποίο είχσε στηθεί μια μικρή κλινική.

«Αισθάνομαι ευγνώμων για όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής Ιάσιο Θεραπευτήριο Γενική κλινική Καλλιθέας που στέκονται ακούραστα πλάι μου και φυσικά τους οικοδεσπότες της εκδήλωσης τον πατέρα Γεώργιο , τον πατέρα Φώτιο και τον Χρήστο Αγγελάκη που μας φιλοξένησαν και μας βοήθησαν να φέρουμε εις πέρας και αυτήν την δράση, καθώς και όλους τους καλούς φίλους που στέκονται πλάι μου!» σημείωσε η κα Ντολαπτσή η οποία προωθεί συστηματικά την συγκεκριμένη δράση η οποία έχει ήδη αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα βοηθώντας ανθρώπους να εντοπίσουν σοβαρές παθήσεις από τις οποίες αγνοούσαν πως έπασχαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σωματείο «Πρόσκληση στην πρόληψη» έχει προχωρήσει σε σειρά παρόμοιων δράσεων σε ενορίες της Αττικής βοηθώντας τους πολίτες να κατανοήσουν την αξία της έγκαιρης πρόληψης.

Κείμενα από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info.

Ετικέτες: