Ελλάδα

Μεγάλη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο της Λέρου

Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου Ρόδου «Αγία Μαρίνα», προέβη σε μία γενναιόδωρη δωρεά ιατροτεχνολογικού υλικού, νοσοκομειακού εξοπλισμού και αναλωσίμων ιατρικών και νοσοκομειακών υλικών μεγάλης αξίας, στο Νοσοκομείο της Λέρου.

Η γιγαντιαία προσπάθεια, με τα μεγάλα κιβώτια, συνολικού βάρους 14 τόνων (!), ήλθαν από την Σουηδία, με ειδική μεταφορά κοντέινερ, έτυχε της υποστήριξης της Ιεράς μας Μητροπόλεως, αλλά και αρκετών φορέων της τοπικής κοινωνίας της Λέρου και ειδικότερα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Πανάκριβος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, όπως υπερηχοτομογράφος, καρδιολογικά μηχανήματα, συσκευές απινίδωσης, χειρουργικά εργαλεία, ηλεκτρικά νοσοκομειακά κρεβάτια, φορεία, καρότσια και ειδικές καρέκλες για ΑΜΕΑ, πολύ αναλώσιμο υλικό (συστήματα ορού, συστήματα οξυγόνου, κλπ.).

Κατά την παράδοση των υλικών παρόντες ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ.κ.Παΐσιος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. Νικόδημος Φωκάς, ο Έπαρχος κ.Ι.Θεμέλαρος, ο Δήμαρχος κ.Μιχ.Κόλιας, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη συνοδευόμενη από τα μέλη του Δ.Σ. κυρίες Ειρήνη Παπακωνσταντίνου, Ειρήνη Πίπου, Φλώρα Παπακωνσταντίνου, Φωτεινή Στεργιάδη, Ευφημία Αθανασιάδου και Σεβαστή Περιφεράκη, η πρόεδρος του Κ.Θ.Λέρου κα Λήδα Σαρικά, ο πρόεδρος ξενοδόχων Λέρου κ.Εμμ.Μαθιουδάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου και μέλος της Διοίκησης του Κ.Θ.Λ. κ.Ι.Σιφουνιός, κ.α.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Κληρικοί Μητροπόλεως Λέρου: «Δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι, είμαστε λειτουργοί του Υψίστου»

Σπύρος Παπαγεωργίου

Τα σεμνά ονομαστήρια του Μητροπολίτη Λέρου Παϊσίου

Ι.Μ. Λέρου

Και Ποιμένας και καπετάνιος…

Αναδημοσίευση

Αρχιερατικό συλλείτουργο για τον Όσιο Σάββα στην Κάλυμνο

Ι.Μ. Λέρου

Η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Μητρόπολη Λέρου

Ι.Μ. Λέρου

Εορτάστηκε η 70ή επέτειος ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Ι.Μ. Λέρου