Για την διπλή εορτή της 25η Μαρτίου μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος στην σχολική εορτή του Παιδικού Σταθμού της Μητρόπολης, παρακινώντας τους γονείς που παρακολουθούσαν την γιορτή, στο να συνεχίσουν να γαλουχούν τα παιδιά τους με τα ιδανικά της φυλής μας, έτσι ώστε να αναστήσουν την Ελλάδα.

Όπως ανέφερε, “οι Έλληνες νιώθουν διπλή χαρά γιατί την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου γιορτάζοντας την επέτειο της ενανθρωπίσεως του υιού του Θεού και την Ελληνική Επανάσταση του 1821”.

Μεταξύ άλλων επαίνεσε τους εργαζόμενους του σταθμού και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Βαλασόπουλο ο οποίος κάνει ό,τι καλύτερο για την λειτουργία του Παιδικού Σταθμού.

Στον μεστό του λόγο ο Σεβασμιώτατος μίλησε και για την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας σημειώνοντας ότι “η γενιά που ηγείται των πραγμάτων ξέχασε τον Χριστό, αρνήθηκε την πατρίδα και εγκατέλειψε την οικογένεια”, κάνοντας αναφορά στο Δεκάζειο γηροκομείο Τρίπολης, όπου οι γέροντες είναι εγκαταλελειμμένοι από τα παιδιά τους, “τα οποία απομακρύνθηκαν από την χάρη του Θεού και δεν τιμούν τον πάτερα και την μητέρα τους”.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: