Σήμερα το πρωί, επισκέφθηκαν το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων του 1ου Λυκείου Χαλκίδος, συνοδευόμενοι από την Καθηγήτριά τους κ. Κωνσταντίνα Κατσώνη.

Πριν την επίσκεψή τους στην Ιερά Μητρόπολη, τα παιδιά είχαν επισκεφθεί το πλησίον Αυτής Λαογραφικό Μουσείο Χαλκίδος και θεώρησαν καλό και ευγενικό να περάσουν και από τον Επίσκοπο τους για να τον καλημερίσουν και να λάβουν την ευχή του.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους μαθητές στην Αίθουσα του Θρόνου της Ιερά Μητροπόλεως, τους ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την ευχάριστη έκπληξη της επισκέψεώς τους, τους προσέφερε γλυκίσματα και συζήτησε επί μακρόν μαζί τους, απαντώντας σε ερωτήσεις τους και λίγο πριν αναχωρήσουν, τους προσέφερε μια μικρή ευλογία, ευχαριστώντας τους και πάλι για την ευγενική τους παρουσία στην Ιερά Μητρόπολη, την οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε, κάλεσε να θεωρούν ως το σπίτι τους.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: