Η Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος με ιδιαίτερη συγκίνηση υποδέχθηκε το Ιερό λείψανο του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, από την Κρήτη προς ευλογία των πιστών την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018. Η υποδοχή έγινε στον Καθεδρικό Ιερό ναό του Αγίου Πέτρου Άργους. Το Ιερό λείψανο έφερε από την Κρήτη ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου για την ολόθυμη ανταπόκριση στο αίτημα της Μητροπόλεως Αργολίδος για να έρθει το Ιερό Λείψανο του Οσίου Κυπριανού στην Αργολίδα. Το τεμάχιο του Ιερού λειψάνου θα παραμείνει στην Αργολίδα έως και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018.

Μετά την υποδοχή ακολούθησε μέγας Αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κισάμου Αμφιλόχιου. Τον Μητροπολίτη Κισάμου ευχαρίστησε κι ο εφημέριος του καθεδρικού ναού του Αγίου Πέτρου πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, για τον κόπο που έκανε να φέρει το Ιερό Λείψανο του Αγίου Νικηφόρου προς προσκύνηση στην Αργολίδα.