Την πεποίθηση ότι η απόφαση της Ιεράς Συνόδου και της Ελληνικής Κυβέρνησης  δεν διαφοροποιούνται κατ’ ουσίαν εξέφρασε ο μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον Αντέννα.

Ο κ. Ιωάννης τόνισε πως “δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες παρεκλίσεις, τα πράγματα είναι συγκεκριμένα, ο κίνδυνος είναι ορατός, είναι ένας παγκόσμιος κίνδυνος που όλοι μαζί πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σύνεση, σοφία, προσευχή και εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που χειρίζονται τα πράγματα αυτά και πάνω απ’ όλα με πίστη στον Θεό”.

Πρόσθεσε πώς “όσο πιο συντονισμένοι είμαστε και όσο πιο πιστά εφαρμόζουμε όσα προβλέπουν οι επιστήμονες και οι ειδικοί, τόσο πιο γρήγορα και πιο ασφαλέστερα θα βγούμε από την δοκιμασία αυτή”.

Πηγή: Ant1

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: