Σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση συνεκλήθη σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Δήμου και της Μητρόπολης Λήμνου.

Υπενθυμίζεται ότι η διαμάχη ξεκίνησε με αφορμή τις εργασίες που πραγματοποιεί ο Δήμος για την επέκταση του 2ου νηπιαγωγείου στην περιοχή του Τσας, με τις δύο πλευρές να υποστηρίζουν πως το οικόπεδο που εκτελούνται οι εργασίες τους ανήκει.

Η Μητρόπολη Λήμνου και συγκεκριμένα η ενορία της Παναγίας του Τσας, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου,τα οποία θα εκδικαστούν αύριο στο Ειρηνοδικείο Λήμνου, με την παρουσία Δημάρχου ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε σήμερα, κατά πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Επισημαίνεται ότι στις μέχρι τώρα συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών, υπήρξε διάθεση για αμοιβαίες υποχωρήσεις, ενώ αύριο αναμένεται να προσδιοριστούν εντός νομικού πλαισίου τα όρια του οικοπέδου, με αμοιβαίο συμβιβασμό σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς μεταξύ του Δήμου και του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

ΠΗΓΗ: limnosfm100.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: