Ελλάδα

Κώου Ναθαναήλ: «Ξένα κανάλια πλήρωναν μετανάστες για να κάνουν τους πνιγμένους»

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι καταγγελίες του Μητροπολίτη Κω και Νισύρου, Ναθαναήλ, πως ξένα κανάλια έδιναν 20 ευρώ σε μετανάστες και πρόσφυγες για να κάνουν τους… πνιγμένους.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89, ο Μητροπολίτης Ναθαναήλ ανέφερε πως οι κάτοικοι της Κω είναι οι μόνοι που βοηθούν τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες και μετανάστες και έκανε λόγο για μια οργανωμένη παραποίηση της αλήθειας και της πραγματικότητας, που κρύβει σκοπιμότητες.

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Μπροστά στα μάτια μου, ξένα κανάλια έδιναν 20 ευρώ σε ανθρώπους για να κάνουν τους πνιγμένους και να τους τραβήξουν με τις κάμερες για τα δελτία τους».

Ο μητροπολίτης Ναθαναήλ υποστήριξε ότι αυτό που εισπράττει ως εικόνα είναι εντελώς ψεύτικο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, χαρακτηρίζοντας πόλεμο εντυπώσεων αυτό που γίνεται, το οποίο, όπως είπε, δεν ξέρει «γιατί κατευθύνεται έτσι». Πρόσθεσε ότι «αυτό είναι κακό, ότι γίνεται από καιροσκόπους της πολιτικής και τόνισε ότι είναι αμαρτία να παίζουμε έτσι με αυτούς τους ανθρώπους.»

Πηγή: E-Daily.gr

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Λαμπρή η πανήγυρη του αγίου νεομάρτυρα Νικήτα στη Νίσυρο

Αναδημοσίευση

Η πανήγυρη της ανακομιδής λειψάνου του Αγίου Αθανασίου στη Σύμη

Αναδημοσίευση

O ΠτΔ στη Νίσυρο για την 70ή επέτειο της Ενσωματώσεως της Δωδεκανήσου

Αναδημοσίευση

Κυριακή της Ορθοδοξίας και χειροτονία πρεσβυτέρου στην Κω

Αναδημοσίευση

Η εορτή της Υπαπαντής στην Παναγία Καστριανών στο Παλαιό Πυλί της Κω

Αναδημοσίευση

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών στη Μητρόπολη Κώου και Νισύρου

Αναδημοσίευση