Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 | 9:15

Κοπή βασιλόπιτας των φιλόπτωχων ταμείων των ενοριών της Χαλκίδας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Την Δευτέρα το απόγευμα, τα Φιλόπτωχα Ταμεία των ενοριών Αγίου Δημητρίου, Αγίας Παρασκευής, Αγίου Νικολάου, Αγίου Ιωάννου, Ευαγγελιστρίας, Αγίων Ταξιαρχών, Αγίων Αναργύρων, Αγίου Νεκταρίου και Αγίου Σπυρίδωνος Χαλκίδος, Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βασιλικού, Αγ. Νικολάου Μπούρτζι και Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας διοργάνωσαν, για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά, κοπή αγιοβασιλιάτικης πίτας για την είσοδο στο νέο έτος.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Χαλκίδας, η αίθουσα του οποίου κατακλύστηκε από πολλούς αδελφούς μας, οι οποίοι προσήλθαν για να ενισχύσουν και με αυτό, τον έμμεσο τρόπο, το φιλανθρωπικό έργο των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της επιχώριας μητρόπολης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και μετά την κοπή της πίτας, ο μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, έκανε τον οικονομικό απολογισμό των συμμετεχόντων Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, ενώ ευχαρίστησε και όλους εκείνους, οι οποίοι παντοιοτρόπως συμπαρίστανται σε αυτό, ιδιαιτέρως στην σημερινή δύσκολη εποχή, τους κληρικούς της μητρόπολης, τα μέλη των συμβουλίων τόσο του Γενικού, όσο και των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων, τους εθελοντές και εθελόντριες, οι οποίοι βοηθούν στα Ιδρύματα και τα Ενοριακά Συσσίτια- Σπίτια Γαλήνης, τους συνδρομητές, επώνυμους και ανώνυμους, τακτικούς και εκτάκτους, των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων καθώς και όσους μόχθησαν για να λάβει χώρα η εκδήλωση.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Ελένη Αντωνίου, προερχομένη από την ενορία Αγίου Νιεκταρίου Χαλκίδος, η οποία βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας και έλαβε ένα αναμνηστικό δώρο.

Το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης τελούσε υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλκιδέων κ. Πέτρου Πρόκου και των συνεργατών του, οι οποίοι ιδιαιτέρως ευχαρίστησαν με την ποιοτική έκφραση της μουσικής τους, όλους τους παρισταμένους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ