Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 | 0:23

Κηφισίας: “Να μείνουμε σπίτι και να μην δοκιμάζουμε τον Θεό” –

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Από τον μεγαλοπρεπή αλλά άδειο, από πιστούς, ναό των Αγίων Αποστόλων Πεύκης ο μητροπολίτης Κηφισίας Κύριλλος συνέστησε και πάλι την προσοχή στους πολίτες για την μετάδοση του μολυσματικού κορονοϊού.

“Μείνετε στα σπίτια σας. Εμείς εδώ τελούμε την Θεία Λειτουργία, προσευχόμαστε για όλους εσάς και θα επιστρέψουμε στο σπίτι και θα παραμείνουμε όσο χρειαστεί για να ζήσουμε. Έχουμε χρόνο για να χαρούμε. Λίγος είναι ο χρόνος της δοκιμασίας. Μένουμε στο σπίτι μας για να μπορέσουμε να κάνουμε Πάσχα, ανάλογα με τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν”.

Ο κ. Κύριλλος επεσήμανε στους πιστούς να μην κάνουν άσκοπες και παρακινδυνευμένες εξόδους και ιδιαιτέρως σε αυτούς που έχουν μέσα τους ζηλωτισμό λέγοντας “μην βάζουμε σε πειρασμό τον Θεό. Μην δοκιμάζουμε τον Θεό. Τον πιστεύουμε, τον υμνούμε και τον δοξολογούμε, αλλά κάνουμε υπομονή και τηρούμε τις εντολές της επίσημης Πολιτείας. Όλοι μπορούμε να προσβληθούμε από τον ιό. Ακόμα κι εμείς οι ιερείς”.

Αναφερόμενος στην σημερινη διπλή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Εθνικής Επετείου είπε ότι “με συνοχή καρδιάς και λύπη γιορτάζουμε φέτος διαφορετικά σε όλο τον κόσμο λόγω του κορονοϊού. Ελπίζουμε με την βοήθεια του Θεού και της επιστήμης να βρεθούν τα απαραίτητα φάρμακα. Ο Θεός δεν άφησε ποτέ το ανθρώπινο γένος”.

Δείτε την ομιλία του μητροπολίτη Κηφισίας στο 2:56:00.

https://www.facebook.com/orthodoxtv.gr/videos/302740530690582/

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ