Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 | 1:25

Κερκύρας: “Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να διακωμωδεί την πίστη εκατομμυρίων Ελλήνων”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Στην πίστη των Ελλήνων και την προστασία της Παναγίας που κράτησαν και κρατούν μέχρι σήμερα ζωντανό το Έθνος στις εχθρικές απειλές και επιθέσεις, αναφέρθηκε ο μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος, κατά την χθεσινή ημέρα της Εθνικής επετείου.

“Σήμερα δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που όχι μόνον έχουν απορρίψει από την ζωή τους τον Χριστό, αλλά ειρωνεύονται και κοροϊδεύουν τους πιστούς ανθρώπους και ολάκερη την Εκκλησία μας. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ή όχι. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να διακωμωδεί και να περιφρονεί την πίστη εκατομμυρίων Ελλήνων που αποτελούν τα ζωντανά μέλη του μυστικού Σώματος του Κυρίου και έχουν μεγαλώσει με τα νάματα της Ορθοδοξίας” ήταν τα λόγια του Μητροπολίτη Κερκύρας κατά την Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό της Υ.Θ. Σπηλαιωτίσσης.

Όπως χαρακτηριστικα τόνισε ο Μητροπολίτης Νεκτάριος “Είτε αρέσει αυτό σε μερικούς, είτε όχι, ο Έλληνας έχει ζυμωθεί εδώ και πάρα πολλούς αιώνες με την Εκκλησία του”, ενώ συμπλήρωσε ότι “Ο Χριστός έχει χαρίσει αναρίθμητες φορές στο γένος των Ελλήνων την πνευματική ανόρθωση. Η Παναγία μας, η Υπέρμαχος Στρατηγός σώζει διαχρονικά το Έθνος μας, από κάθε εχθρική επιβουλή”.

Ο κ. Νεκτάριος έκλεισε λέγοντας πως “Η πίστη στον Χριστό και την Υπεραγία Θεοτόκο δίδει και σήμερα δύναμη στο Έθνος μας, που απειλείται για μια ακόμα φορά από τον εξ’ανατολών γείτονα, που γίνεται καθημερινά ολοένα και προκλητικότερος”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ