Την Παρασκευή 29η Δεκεμβρίου 2017 προσήλθαν στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, για να ευχηθούν στον Σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο για το επί θύραις νέο έτος, η κ. Ειρήνη Κλάδου, Πρόεδρος, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου. Επίσης, τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε η Ομάδα Γυναικών Πλατανιά Ρεθύμνου, για να παραδώσουν εκ μέρους του Συλλόγου τους δωρεά αφενός προς τον Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ» και αφετέρου προς το Συσσίτιο της Ενορίας Κυρίας των Αγγέλων πόλεως Ρεθύμνης.

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Επίσκοπό μας η μπάντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρεθύμνου, οπλίτες του 547 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού, τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Κυριάννας Ρεθύμνου μαζί με τον Εφημέριό τους, Αιδεσ. Πρωτ. Κωνσταντίνο Τζαγκαράκη, και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερανίου Ρεθύμνου, συνοδευόμενος από τον κ. Ανδρέα Κλαψινό, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γερανίου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος εξέφρασε την χαρά και την ευγνωμοσύνη του προς όλους που τον επισκέφθηκαν, ευχήθηκε να είναι το νέο έτος πλήρες θείων δωρημάτων και ευλογιών και προσέφερε πρόσφατες εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: