Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 | 14:05

Ιερώνυμος προς Μεϊμαράκη: «Τα παθήματα να μας γίνουν μαθήματα»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

«Οφείλουμε πλέον να συστρατευθούμε όλοι στο έργο της Εκκλησίας, διότι αυτός ο χώρος σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι καθοριστικός στην ιστορία της χώρας».

Με αυτά τα λόγια εκδήλωσε την πρόθεση του να στηρίξει το «μεγάλο έργο της που επιτελεί η Εκκλησία» ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο.

Ο βουλευτής που διεκδικεί την προεδρία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, έκανε αναφορά στο έργο της Εκκλησίας, στο οποίο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Ν.Δ. θα σταθεί αρωγός. «Κι αν θελήσει ο Θεός και με τη βοήθεια των πολιτών γίνουμε κυβέρνηση θα στηρίξουμε με μεγαλύτερη δύναμη, όσο μπορούμε, την Εκκλησία και το μεγάλο έργο που επιτελεί”.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

Οπως αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα υπογραμμίζοντας προς τον Αρχιεπίσκοπο πως «Η Εκκλησία μας ενώνει όλους, μας αγαπά και μας συγχωρεί, αν κάνουμε κάποιο λάθος. Γι’ αυτό και ήρθα να σας επισκεφθώ, να πάρω την ευλογία σας για την μεγάλη προσπάθεια που έχουμε μπροστά μας με την χώρα, με κάθε άνθρωπο σοβαρό που θέλει να βγούμε από την κρίση. Δεν υπάρχουν θέματα, ιδιαίτερα στην Εκκλησία, με το τι πιστεύει ο καθένας, ή ποιος είναι, όλους μας αγαπάτε και όλοι αισθανόμαστε την αγάπη».

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε «τα παθήματα να γίνουν μαθήματα» στους πολιτικούς και στον λαό επισημαίνοντας οτι «σήμερα, μόνο στην Αρχιεπισκοπή χρειαζόμαστε 53.000 μερίδες φαγητού την ημέρα κι αυτό δε λύνει το πρόβλημα, απλώς βοηθάει. Κι αυτό γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι να έχετε δύναμη και τα παθήματα να μας γίνονται μαθήματα. Σε όλους. Και σε εμάς στην Εκκλησία και σε εσάς στην πολιτική και στο λαό μας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ