Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 | 17:45

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Είμαι σε ένα στάδιο που ολοκληρώνεται

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Χαρακτηριστικά προσωπικής εξομολόγησης είχε η ομιλία του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στη Χαλκίδα όπου μίλησε για τους τόπους που αγάπησε αλλά και για ένα προσωπικό του κύκλο ο οποίος κλείνει.

Συγκεκριμένα ο κ. Ιερώνυμος που παρέστη σε ειδική τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ευρίπειος Χορωδία Χαλκίδος στο Αμφιθέατρο της Περιφέρειας Χαλκίδος, μίλησε για τις θύμησες που του προσέφεραν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα μιλώντας για την σχέση του με την Χαλκίδα ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι «όσο ο χρόνος περνά και οι άνθρωποι μεγαλώνουν ο νους τους επιστρέφει στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Είμαι σε ένα στάδιο που ολοκληρώνεται ένας κύκλος και η σκέψη μου γυρίζει έντονα στα σημεία που ξεκίνησα και χρωστάω πολλά. Ένας τέτοιος χώρος είναι και η Χαλκίδα, την οποία θεωρώ ιδιαίτερη πατρίδα μου».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μάλιστα ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Αρχιεπίσκοπο τόσο για την αγάπη του στην τοπική Εκκλησία, την Μητρόπολη Χαλκίδος, τονίζοντας πως «η Χαλκίδα είναι πατρίδα σας»

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ