Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 | 21:52

Θεσπιών: “Για να γίνουμε μεγάλοι πρέπει να είμαστε τολμηροί στη ζωή μας”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | NEWSDESK Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων ισαποστόλων Κωνσταντίνου & Ελένης στο Μοσχάτο. Στον Όρθρο και στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Επίσκοπος Θεσπιών κ Συμεών.

Ο κ. Συμεων, μιλώντας στους μαθητές των σχολείων που εκκλησιάστηκαν σήμερα, αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και τόνισε πως “για να γίνουμε μεγάλοι, πρέπει να είμαστε τολμηροί στη ζωή μας”.

Ο Επίσκοπος Θεσπιών κ Συμεών Βολιώτης στον Άγιο Κωνσταντίνο Μοσχάτου (21/5/19)!

Το κήρυγμά του Επισκόπου Θεσπιών κ Συμεών Βολιώτη στον Άγιο Κωνσταντίνο Μοσχάτου (21/5/19)

Gepostet von Το Μοσχάτο μου – My Mosxato am Dienstag, 21. Mai 2019

Ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης Παρθένιος Αμανατίδης ευχαρίστησε τον Επίσκοπο για τη σημερινή του παρουσία στον ναό, ευχόμενος από καρδιάς τα χρόνια πολλά εκ μέρους όλων.

Επίσης παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, υπουργοί, Βουλευτές, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί, Κοινοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος πιστών που είχαν κατακλύσει τον ναό από νωρίς.

Ο κ. Συμεών, μετά τη Θεία Λειτουργία, μαζί με το Δήμαρχο Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρεα Ευθυμίου και τους επισήμους καλεσμένους, επισκέφθηκαν το Δημήτρειον ΚΔΑΠ της Αρχιεπισκοπής, που βρίσκεται απέναντι από τον ιερό ναό.

Πηγή φωτογραφιών: my-mosxato.blogspot.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ